dimarts, 25 de març de 2014

Xerrada PRIMERS AUXILIS A LA INFÀNCIAEl passat dimecres 12 de març de 2014 a l’EBM La Cabanyeta vam poder gaudir d’una sessió al Punt de Trobada sobre PRIMERS AUXILIS A LA INFÀNCIA de la mà de la ponent Núria Jiménez, infermera de l’Hospital General de Catalunya i voluntària de la Creu Roja.
Les emergències a la petita infància és un tema que ens preocupa a tots i moltes vegades no tenim els recursos ni els coneixements per afrontar-les. Per aquest motiu, la xerrada va intentar donar resposta als dubtes que tenim sobre els primers auxilis i vam fer-ho en dues vessants: una teòrica i una pràctica.
La part teòrica va ser molt visual a través d’un power point, i la segona, va ser totalment pràctica amb un nino que simulava un nadó amb el qual els pares van poder aplicar tot el que van aprendre en la primera part.
Les famílies es van mostrar receptives i participatives durant tota la sessió, l’ambient era relaxat i agradable on tots van poder donar la seva opinió i on la ponent va resoldre tots els dubtes que inquietaven a les famílies.
El power point amb tots els punts exposats a la xerrada (intoxicacions, convulsió febril, ennuegaments, ofegament, parada cardiopulmonar, etc.) el penjarem a la cartellera del Punt de Trobada perquè pugueu consultar-lo.
L’EBM La Cabanyeta vol agrair a la ponent, Núria Jiménez, la seva participació i a la Creu Roja de Vilafranca per fer possible dur a terme aquest taller.Moltes gràcies i fins la propera!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada