dilluns, 4 de novembre de 2013

Primera xerrada: EL VINCLE EMOCIONAL

Hola famílies!

Continuant amb el cicle de xerrades del Punt de Trobada, el passat dimecres dia 30 va tenir lloc a l’EBM La Cabanyeta la primera xerrada del curs dedicada a conèixer la relació emocional entre pares i fills.

A càrrec de les psicòlogues Sara Navarro i Núria Barrufet, la trobada va transcórrer en un ambient d’entusiasme i bon humor. Ens varen explicar els diferents tipus de vincles que hi pot haver, els factors que el determinen i la repercussió del vincle en el futur desenvolupament de l’infant.

Els assistents van compartir experiències i van estar absolutament interessats per tot el que les ponents van aportar en relació al vincle afectiu entre pares i fills.

Les ponents, a les qual els hi varen anant fent preguntes durant l’exposició, van donar resposta a tots els dubtes que varen sortir i també es van comentar alguns casos en particular.

La xerrada es va complementar amb uns exercicis pràctics que van donar dinamisme a l’exposició.

A la cartellera destinada a recollir informació sobre el Punt situada a l’entrada de la llar podreu trobar més informació sobre el contingut de la xerrada, i recordeu que teniu la bústia de propostes amb la qual ens podeu fer les vostres peticions sobre els temes que us agradaren que tractessin les properes xerrades.

La Cabanyeta agraeix la participació de les famílies assistents i a les ponents Sara i Núria.

Us animem a participar a la propera trobada del Punt!

5 comentaris:

 1. Moltes gràcies per l’organització d’aquesta xerrada.
  Va ser molt interessant i profitosa com a pares novells que som. Esperem aconseguir un vincle segur amb el nostre fill, després de les pistes que ens van donar a la xerrada.
  Esperem que la propera sigui tant beneficiosa com aquesta.
  Mayca i David

  ResponElimina
 2. Va ser una xerrada d'allò més interessant i molt dinàmica!

  ResponElimina
 3. Molt interessant tot el que es va dir!! N'esperem la següent amb impaciència.

  ResponElimina
 4. Va ser molt reflexiu i interessant!
  Mariona MG

  ResponElimina
 5. Moltes gràcies a tots i totes! Estem encantats de la bona rebuda que va tenir la xerrada i esperem que les properes també us resultin interessants!

  ResponElimina