dimecres, 23 d’abril del 2014


Xerrada  COMUNICACIÓ I LLENGUATGE


El passat dia 9 d’abril va tenir lloc a L’EBM La Cabanyeta la darrera xerrada del segon trimestre del Punt de Trobada destinada a resoldre dubtes i a donar eines a les famílies i a les professionals sobre el tema COMUNICACIÓ I LLENGUATGE.

La xerrada va ser a càrrec de la logopeda Alba Hidalgo del centre Emocions, i també va acompanyar la sessió la Núria Barrufet, psicòloga del mateix centre.

L’Alba va començar explicant-nos la importància del llenguatge verbal i no verbal necessaris per a tenir una bona comunicació. Ens va explicar l’evolució del llenguatge segons l’edat de l’infant i va ressaltar la importància que té estimular les capacitats lingüístiques, d’expressió i comunicació, dels nostres fills.

Per aquest motiu, ens va donar eines i recursos per estimular el llenguatge, per exemple: fer ús de cançons, dir-li el nom de les coses perquè ho aprengui, evitar parlar-li com un nadó, explicar-li contes, preguntar-li coses i esperar a que respongui, donar-li el model correcte quan faci algun error en una paraula, regular l’ús el xumet o del biberó, etc.

La xerrada es va combinar amb activitats pràctiques que ens van ajudar a entendre millor les situacions de comunicació i a més, van convertir la xerrada en una sessió molt dinàmica i entretinguda.

En la cartellera informativa del Punt de Trobada trobareu un resum del contingut de la xerrada.

La Cabanyeta agraeix a l’Alba i a la Núria la seva participació i us anima a venir a la propera xerrada!


Moltes gràcies,
l’equip d’educadores

1 comentari:

  1. Moltes gràcies per la xerrada! Va ser molt interessant i instructiva ;-)

    ResponElimina